GASTENBOEK

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
23 berichten.
ignace schreef op mei 9, 2016 om 9:53 am:
Bij het afscheid van Henny kwam ik onder de indruk van het geraffineerde aanbod van Van Groene Huize. Een paar weken later had ik mijn eigen afscheid en zo kwam er een verantwoord en smaakvol alternatief voor de standaardborrelhap. Bedankt hiervoor en veel succes!
Henny uit Doorwerth schreef op maart 17, 2016 om 10:53 pm:
Wat een heerlijk feest was er voor mijn afscheid bereid. De hapjes van Groene Huize voor zoveel mensen maakten het helemaal. De sfeer van de Middellandse zee zo via je mond kunnen voelen. Ruime keuze was er met soms een gerecht met eenvoudige herkenbaarheid dan weer een onbekende complexe smaak. Ik denk dat de meeste aanwezigen er van genoten hebben. Men nam gretig als er weer een schaal lekkers langskwam. Dank hiervoor.
admin schreef op september 4, 2015 om 2:23 pm:
Herjan Denissen: "Mijn afscheid was een droomafscheid. Mede door de heerlijke hapjes. Niet alleen heerlijk om te eten maar ook heerlijk om te zien. En zoals je weet bij kunstmensen is het visuele ook zeer belangrijk. Lof en dank."
uit Elst schreef op oktober 6, 2014 om 8:25 am:
Ed uit Elst: Van Groene Huize Catering zorgde voor heerlijke hapjes tijdens mijn afscheidsreceptie met o.a. geitenkaaslollies, spinaziekoekjes, Mexicaanse gehaktballetjes en Spaanse worstjes. Vers, goed verzorgd en smaakvol opgediend. Dank jullie wel, Mariëtte en Anne. We zullen vast nog wel een keer een beroep doen op jullie kookkunst!!
Tony Schouten uit Nijmegen schreef op maart 25, 2014 om 5:27 pm:
Op mijn afscheidsreceptie werden borrelhapjes van "Groene Huize" geserveerd. Mijn favoriet: de blini's met zalm en roomkaas. Maar ook de andere hapjes, o.a. die met geitenkaas waren allemaal gewoon heel lekker. De presentatie was ook heel mooi en feestelijk.
Roos uit Nijmegen schreef op maart 24, 2014 om 1:14 pm:
Jullie verzorgden de hapjes voor de afscheidsreceptie van collega Tony Schouten. De heerlijke blini's met zure room en gerookte zalm waren niet voor niets als eerste op. Een heerlijk hapje. Maar ook de vrolijke geitenkaaslollies, spinaziehapjes en kwarteleitjes waren erg bijzonder. Kortom; goede verzorgde catering die én lekker smaakte en er leuk uitzag.
Ruth-Christine uit Arnhem schreef op januari 15, 2014 om 2:03 pm:
In december een heerlijk buffet van jullie gehad. De lamscurry met rijst was super, echt een aanrader. Ook de gehaktballetjes vielen goed in de smaak. De salades erbij maakten het compleet. Bedankt!,
Reinie Heimerikx uit Hengelo schreef op november 21, 2012 om 10:28 am:
Wat heerlijk waren jullie gerechten. De fijnproevers onder ons zijn aan het opsommen geweest wat jullie zoal hebben verwerkt in de salades. Als gastvrouw vond ik het heel plezierig dat het werd klaargemaakt en gebracht. Super! De opmaak en de gebruikte schalen waren een lust voor het oog. Bedankt!
Ad en Evelyn Reichard uit Arnhem schreef op september 23, 2012 om 1:54 pm:
Arnhem,22 september 2012. Mijn, wegens fietsongeluk uitgestelde, 60e verjaardag werd extra feestelijk door een geweldig mediterraan buffet van Groene Huize voor 70 personen. Alle gasten waren enorm enthousiast over de heerlijke salades, hapjes en het zelfgebakken brood dat tot de laatste kruimel op ging. Dank Anne en Mariette!
Dorine Laurent uit Huissen schreef op juli 8, 2012 om 1:19 pm:
Op een prachtige zomeravond hebben de dames Van Groene Huize een geweldige, lekkere, frisse, groene en afwisselende catering verzorgd. Het feest tgv mijn 6o en halve verjaardag vond plaats achter bij ons in de tuin. Dankzij jullie zeker geslaagd, met dank! groet, Dorine
Eline Feldbrugge uit Eriz, Zwitserland schreef op mei 7, 2012 om 6:03 pm:
Dank jullie wel lieve dames van Van Groene Huize voor een serie fantastische borrelhapjes op mijn afscheid voorafgaand aan mijn vertrek naar Zwitserland!! Biologisch, origineel en met liefde gemaakt...een absolute aanrader!
Annemiek Hamers uit Nijmegen schreef op februari 20, 2012 om 10:41 am:
Op 21 jan 2012 hebben Mariëtte en Anne voor een prima catering gezorgd bij de opening van onze huisartsen-praktijk en apotheek Pegasus in Nijmegen. Het werd degelijk aangepakt en ik merkte dat ik die zorg prima kon overdragen! Daarbij was natuurlijk hun belangrijkste specialiteit de vele heerlijke en bijzondere borrelhapjes!! Zeker voor herhaling vatbaar.
Bruno van Erp Taalman Kip uit Nijmegen schreef op januari 15, 2012 om 6:27 pm:
Op 10/1/2012 nam ik na ruim 31 jaar afscheid van het Cito in Arnhem. Mijn afscheidsreceptie werd door de dames van Van Groene Huize Catering versierd met diverse en heel verschillende lekkere hapjes bij de borrel. Tot slot hebben dochter Anne en moeder Mariëtte de gasten een zeer gevarieerd saladebuffet voorgezet dat een lust voor oog en tong was. Een soort fusion van internationale keukens. Van veel kanten hoorde ik ook dat het allemaal prima voor elkaar was. Dus wat mij betreft tot ziens!
Erny uit Nijmegen schreef op november 8, 2011 om 5:38 pm:
Natuurlijk had ik moeten weten dat dit iets geweldigs is wat jullie opgezet hebben. Het heeft even geduurd voordat ik reageer, maar Mariette alleen al denkend aan het etentje wat jij voor de moedergroep hebt bereid doet me weer watertanden en ik had de eer je nog even te mogen helpen. Het gemak waarmee jij voor zoveel personen iets heerlijks op tafel zet maakt mij enigszins jaloers. Jullie hebben een prachtige site en ik wens jullie heel veel kookplezier toe!
Joline Jolink uit Amsterdam schreef op oktober 25, 2011 om 7:40 am:
Lieve dames van Van Groene Huize, hartelijk dank voor het bijdragen aan een onvergetelijke openingsavond van onze winkel. Complimenten voor de gedegen, complete, goed georganiseerde aanpak. Onze gasten hebben genoten van jullie hapjes.
ans quint uit nootdorp schreef op oktober 9, 2011 om 11:08 am:
wat een prachtige website daarmee moet je wel mensen nieuwsgierig maken wij weten al dat jullie kookkunsten heel goed zijn liefs ans
mevr lieverse uit hengelo schreef op oktober 9, 2011 om 11:06 am:
lieve anne en jet wat mooi en lekker. leuk dat ik zelfs op het inernet wordt genoemd ik hoop dat jullie nog lang samen lekkere dingen maken x mama/oma
Renee uit Utrecht schreef op september 30, 2011 om 8:44 am:
Anne en Mariette weten wat in de watten leggen is. Wat heb ik genoten van hun Italiaanse 4-gangen menu! Te meer omdat er veelvuldig gebruik werd gemaakt van verse, biologische groenten uit eigen tuin. Omdat de dames altijd het onderste uit de kan willen halen, organisatorisch zeer sterk zijn, varieeren tussen verschillende internationale keukens en rekening houden met ieders wens zal iedere catering opnieuw verrassen. Van groene huize catering is een perfecte combinatie van groene vingers en een uitgesproken liefde voor koken en verwennen. Veel succes!
Wieteke en Bram uit Dunedin schreef op september 19, 2011 om 4:27 am:
Van groene huize heeft haar naam goed neergezet tijdens ons afscheidsdiner eind Augustus. We hebben genoten van heerlijke vegetarische, biologische en in eigen tuin gekweekte hapjes, uit verschillende internationale keukens. In goed overleg hebben we onze eigen ideen en goede suggesties van Anne uitgewerkt tot een waar feestmaal, zelfs werd er rekening gehouden met de koemelk allergie van mijn zusje. Met soep, zelfgebakken brood, salades, tapenades en andere hapjes was de laatste avond in Nederland toch iets minder treurig.
Eric en Rianne uit Amersfoort schreef op september 13, 2011 om 5:59 pm:
De catering voor de lunch op onze bruiloft was fantastisch. Voor de 40 gasten en 10 kinderen overheerlijke broodjes en muffins en alles keurig verzorgd. Maar vooral bij afstemming vooraf waren we onder de indruk van de betrokkenheid en inzet van Anne. Daarmee waren we direct overtuigd dat we de juiste persoon hadden gevonden voor de catering!