Van Groene Huize kookt voor opening Joline Jolink shop

Emma serveerde onze amuses. Foto: Marc Deurloo

Afgelopen vrijdag was het dan zover; de catering voor de opening van Joline Jolinks tijdelijke winkel in de Huidenstraat (9 straatjes) in Amsterdam. Het was heel erg druk, maar dankzij fantastische hulp van Emma en Renée in de bediening en de strakke voorbereiding en organisatie achter de schermen van ons en Anne-Marie werd het een groot succes.

We serveerden die avond prosecco die we zelf uit Italië hebben gehaald en 3 amuses; een tricolore van pesto, roomkaas en een tomatensoep; een binnenstebuiten sushi met verse zalm, nori vlokken, wasabi, gember en lenteui; en een bite van gorgonzola, abrikoos en walnoot.

 

Vorderingen

Een kleine twee maanden zijn we nu bezig en het is nog net zo leuk als altijd. We hebben een aantal heel verschillende opdrachten gehad, maar geen een was er leuker dan de ander.  En gelukkig zagen we bij alle opdrachten waar het uiteindelijk om draait; blije gezichten van etende, lachende, genietende mensen. Zo hadden we een verjaardagsfeest van een goede vriendin, een afscheidsetentje van hele goede vrienden op hun laatste avond in Nederland en zorgden we samen met Cocoon Coffee voor de lunch en koffie bij een bruiloft van een prachtig bruidspaar op een van de mooiste plekjes in de omgeving van Nijmegen; het kerkje van Persingen in de Ooij.

En gelukkig blijft het daar niet bij. De volgende opdracht wordt minstens net zo bijzonder. We gaan namelijk de amuses en prosecco verzorgen voor de opening van de tijdelijke winkel van modeontwerpster Joline Jolink. Weer wat anders dus en we gaan natuurlijk voor net zo’n groot succes!

Welkom

Welkom op de site van: Van Groene Huize catering! We zijn op dit moment druk bezig met het vormgeven van de site. Neem alvast een kijkje op onze gerechtenpagina of lees wat meer over ons. Kennismaken? Kijk dan even op de contactpagina.