Een drukke maand

Januari was een drukke maand voor ons. Begin januari deden we de catering voor Bruno. Hij nam afscheid op het Cito. Eerst met een borrel voor 100 collega’s waarbij wij de borrelhapjes verzorgden (o.a. zalmballetjes met wasabi, Italiaanse frittata en capreselolly’s). Daarna met een buffet voor 70 goede collega’s, familie en vrienden. ¬†Gelukkig allemaal tevreden gasten en daar gaat het om!

Half januari deden Emma en Anne mee aan Topchef Heerenplein, een wedstrijd waarbij we op een avond voor 60 vrienden en een vakjury 3 gangen moesten koken. Wij kookten een venkelsoep met chorizo met een crostini met zelfgemaakte rucolapesto, gevolgd door kifilet geflambeerd in Martini met een lauwwarme sperziebonensalade met geitenkaas en munt en afgesloten met een chocoladefondant met warme bosvruchten en slagroom.

Het laatste weekend van januari deden Mari√ętte en Anne de borrelcatering voor de opening van een nieuwe huisartsenpraktijk in Nijmegen. Wederom een succes!

 

Comments are closed.