Culinaire tijden

Foto: guardian.co.uk

Als je naar buiten kijkt krijg je niet echt het typische kerstgevoel maar toch is het alweer bijna zover. Hier in huis zijn de voorbereidingen in volle gang. De traditionele Engelse kerstcake van Nigella staat al dagen nog lekkerder te worden en wordt af en toe gevoed met een laagje cognac. Morgen krijgt hij nog een mooi marsepein/glazuur laagje, waarbij we gelukkig nog even een goede tip kregen van @zaligzoet. De ossenhaasmedaillons zijn besteld bij duurzame slagerij Sjek Floor en de keukenkastjes puilen uit van alle ingrediƫnten voor ons 6-gangen diner.

In het nieuwe jaar staan er alweer een aantal mooie opdrachten voor de deur. De eerste is een afscheidsborrel en buffet op het Cito, waarbij we ter plaatse van de fantastische keuken gebruik mogen maken om onze zalmsashimiballetjes met wasabierwten, mini tortillas, caprese lollys en nog veel meer klaar te maken. Daar kijken we dus erg naar uit!

Fijne feestdagen en een heerlijk 2012 toegewenst!

Comments are closed.